KawsakiER Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Witam Od ponad tygodnia mam problem z moim PC polegający na tym, że system sam wpisuje wszędzie cyfrę 3. Wygląda to tak jakby był wciśnięty klawisz, przy odświeżaniu pulpitu słychać dźwięk jakby coś było zablokowane. Nawet po odłączeniu klawiatury "3" jest wpisywane wszędzie. Skanowałem system Kasperskim, adwclener, wymieniłem klawiaturę nawet zrobiłem format i dalej problem pozostał. Może ktoś spotkał się z czymś podobnym? Odnośnik do komentarza
elemelek Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 @KawsakiER Można zasadnie podejrzewać, że jest to problem sprzętowy, ale nim napiszę coś więcej, odpowiedz proszę na kilka pytań. 1. Czy problem jest nadal aktualny? Jeśli odpowiedź brzmi TAK: 2. Podaj informacje o sprzęcie (np. HWiNFO, wersja portable bez instalacji) i jaki masz zainstalowany system. 3. Czy znasz język angielski? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
KawsakiER Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak problem jest nadal aktualny z tym, że nie trwa to cały czas a pojawia się zazwyczaj po około godzinie używania komputera. Moja znajomość angielskiego jest raczej słaba. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi