Krzysztof1974 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Jak usunąć hasło podczas logowania do systemu w najnowszej wersji Windows 10 x64 H2. Dodam jeszcze że oglądałem wiele filmów na różnych kanałach i sposoby te nie działają w najnowszej wersji H2. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje za góry. Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Jak to nie działa to nie wiem co powinno,jakim kontem się logujesz do systemu...u mnie na lokalnym i tym systemie działa,podobnie jak na poprzednich wersjach.Choć ostatnio próbowałem się zalogować kontem MS i wyszło mi że hasło nieprawidłowe,ale jest opcja jego zmiany np. i z niej skorzystałem.Nie wiem dlaczego system zapomina hasło logowania do systemu,ale i tak mam wyłączone bo się nim nie loguję.TUTEK Odnośnik do komentarza
Krzysztof1974 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Dziękuje za odpowiedź amp. Miałem konto MS. Zrobiłem to wszystko co w tutek, niestety mam taki problem że jak uruchamiam lub włączam komputer to mam napis na środku ekranu " Krzysztof a pod spodem imienia " Zaloguj". Po kliknięciu na to dopiero pojawia mi się " Krzysztof - Zapraszam" i dopiero pokazuje się pulpit. Co zrobić aby program się automatycznie logował i nie klikając albo dusić "Enter". Mam Windows 10 Home x64. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi