Krzysztof1974 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam serdecznie i proszę o pomoc. Zainstalowałem Windows 7 Home x64 i przeszedłem do Windowsa 10 Home x64. Po zainstalowaniu wszystkich sterowników, pojawiła mi się co jakiś czas bluescreen. Bluescreen ma następującą informacje DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. Źródło problemu - JME.sys. Czy można serdecznie prosić o pomoc co zrobić aby nie pojawiał się bluescreen, i aby rozwiązać ten problem. Za wszelką pomoc, pięknie i serdecznie dziękuje z góry. Jestem przy komputerze i mogę poświęcić dzisiejszy dzień na rozwiązanie tego problemu. Odnośnik do komentarza
Krzysztof1974 Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Dodatkowo mam informacje o błędzie bluescreen. Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Po takiej przesiadce należy odinstalować stery od grafiki,dźwięku użyć najlepiej DDU i zainstalować od grafiki z opcją na czysto.Może to być też konflikt ze sterami sieciowymi. Odnośnik do komentarza
Krzysztof1974 Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Dzięki za odpowiedź amp. Usunąłem JMicron PCI Express Ethernet Adapter i wgrałem najnowszy sterownik - prawdopodobnie to rozwiązało problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi