Krzychu58 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam mam problem jak w temacie... na komputerze stacjonarnym z Windowsem 10 Nieprawidłowe odtwarzanie filmów w kompresji mpeg Windows 10 z pakietem N Niektóre z posiadanych nagrań na CD/ DVD mnie odtwarzają się prawidłowo tzn licznik bije, ale albo nie ma wizji, a jest fonia, albo nie ma jednego i drugiego. Mam zainstalowana tę poprawkę N do multimediów, ale jedynak w tym wypadku nie pomaga to. Co mogłem nie ustawić albo ustawić nie tak? Jak zmusić windows do znalezienia ii instalacji brakującego kodeku? Jeśli to nie jest możliwe, to który pakiet na komputerze stacjonarny bezpieczniej i najlepiej zainstalować? Próbowałem szukać jakiś,a le te które znalazłem miały złą opinię co do bezpieczeństwa. Niechciałbym zrobić bałaganu w systemie Odnośnik do komentarza
Vinter Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Może te dodatkowe aplikacje i kodery-dekodery coś poprawią. Chociaż Windows Media Player powinien odtwarzać ci poprawnie pliki mpeg. Może nowsza aplikacja Filmy i TV ze sklepu MS zadziała poprawnie. https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/pakiet-media-feature-pack-dla-systemu-windows-10-n-maj-2019-e3b42214-1186-503a-4f57-0e8d538bc025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi