gawiellus Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam. Wczoraj podczas normalnej pracy padł mi system windows 10.Nie mogę uruchomić windowsa. Stworzyłem bootowalny usb ze strony Microsoftu. Narzędzie sfc zgłasza komunikat naruszenia integralności plików, ale nie działa opcja sfc /scannow. Jest jakiś sposób, żeby naprawić system, bo nie chcę tracić wszystkich danych. Nie utworzyłem kopii zapasowej systemu ani punktu przywracania. Odnośnik do komentarza
elemelek Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Hej Nie jestem uprawniony do porad w takich przypadkach, lecz przydałoby się troszkę więcej informacji. 1. Upłynęły już dwie doby od Twojego wpisu - problem jest aktualny? 2. Jeśli odpowiedź na jedynkę jest "tak", to podaj informacje o sprzęcie. Cytat Jest jakiś sposób, żeby naprawić system, bo nie chcę tracić wszystkich danych. 3. Masz na myśli programy i podobne, czy raczej pliki dokumentów, zdjęć i.t.d.? Pozdrawiam AML Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi