obelix Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam Opiszę to swoimi słowami .Wchodzę na WP ,strona się otwiera. Chcę wejść na jakąkolwiek podstronę to pomimo tego ,że jest łapka i podświetla się link to po kliknięciu nic się nie dzieje. Mogę to obejść klikając prawą myszką na link i wybrać opcję otwórz w nowym oknie .Wtedy podstrona się otwiera. Dzieje się to na niektórych stronach , głównie na WP .Niektóre strony z kolei ciężko się logują a jak już wejdą to też nie można wejść w podstronę ,czasem pojawia się komunikat z zapytaniem czy będę czekał czy chcę zamknąć stronę .Jak dam ,że czekam to mieli stronę i nie wchodzi Laptop został tu sprawdzony na obecność wirusów i nic nie stwierdzono (jessi) Padła sugestia ,że "Prawdopodobnie gdzieś w Systemie masz ustawioną ochronę na zbyt wysokim poziomie" ale to za wysoko dla mnie ,żeby coś zacząć próbować zrobić. Zmieniłem baterię w myszce ,używam Chrome ,mam Win 10. Proszę o dalsze sugestie pozdrawiam P.S Po kliknięcie na podstronę w pasku adresu pojawia się coś takiego, https://www.wp.pl/?wga_sa=section-live%2F201&wga_srt=pin-down&teaserid=6584850451540097&baseteaserid=6584847659288705&index=0&abtest=analytics|ANALIZY-2628|test%3Aparent%3Astatid-parent%2F41%3Bapplication|SGWPU-345|A a jak zastosuję obejscie (prawym ,otwórz w nowym oknie ) to pasek adresu wygląda tak https://wiadomosci.wp.pl/budzet-ue-mateusz-morawiecki-skomentowal-porozumienie-6584845965175488a Moze to coś pomoże Odnośnik do komentarza
obelix Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Częściowo pomogła taka operacja Adblock zdeinstalizowany , uBlock Origin zainstalowany. WP już chodzi ,ale są jeszcze strony, które się nie ładują Jakieś sugestie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi