anonimm Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Dobry wieczór. Dzisiaj po uruchomieniu laptopa i załadowaniu pulpitu, wyskoczyły mi okienka cmd i szybko zniknęły, najpierw 2 potem jeszcze z 5-6 kolejnych. Komputer jest rzadko używany. W "Programach" mam zainstalowane microsoft edge, google chrome, microsoft onedrive (wszystkie z 18.11)-musiało to chyba zostać zrobione w automatycznej aktualizacji... a 11.11 mozilla firefox 82. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 W logach nie ma niczego podejrzanego. jessi Odnośnik do komentarza
zbycho Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jeśli to jednostkowy przypadek a logi czyste to być moze to tylko jakieś aplikacje/aplikacja która w trakcie uruchamiania korzysta z własnego pliku wsadowego. Jesli sie to powtarza to trzeba by to było nagrac na smartfon i potem skokowo odtwarzać by przeczytać co w tym oknie widnieje. Odnośnik do komentarza
anonimm Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Cieszę się, że logi czyste. Uruchomiłam ponownie po godzinie i nie było okienek cmd. Będę sprawdzać czy to się nie powtarza i nagrywać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi