artoo2 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, mam problem. Przy usuwaniu qooqlle.com z przeglądarek, na tym forum, że muszę wyłączyć działanie programów emulujących napędy wirtualne. jak mógłbym to przywrócić? logi OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Sevard Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jeśli wyłączałeś je poprzez deinstalację, to musisz je zainstalować od nowa. Niekiedy trzeba jednak ręcznie skasować pewien klucz, bo on przeszkadza. W temacie o emulacji napędów masz napisane co i jak. Jeśli użyłeś defoggera w celu wyłączenia tego, to możesz włączyć emulację ponownie za pomocą tego programu. Z tego jednak co widzę, to odinstalowałeś to oprogramowanie, więc trzeba je ponownie zainstalować. Skoro jednak maszy system x64, to wyłączanie tego typu oprogramowania jest zbędne, bo zakłócają one pracę GMERa oraz RootRepeal, których na systemach x64 i tak się nie używa. Odnośnik do komentarza
artoo2 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Usunąłem klucz z rejestru z tego co pamiętam. Tylko nie wiem jak zainstalować na nowo ten sterownik. Pomożesz mi z tym? Odnośnik do komentarza
Sevard Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Sterownik SPTD można też ściągnąć z tej strony. Instalacja nie różni się od instalacji innych programów. Możesz też zainstalować raz jeszcze program emulujący. Sterownik powinien zainstalować się razem z nim. Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Musisz od nowa zainstalować aplikację emulującą wirtualne napędy typu Alcohol / Daemon Tools. Wcześniej wejdź do Panelu sterowania >>> Programy i funkcje i odinstaluj wcześniejszą wersję programu, jeżeli taka istnieje na liście. Zamiast instalować sterownik SPTD, który mocno ingeruje w system i może powodować pewne kłopoty, możesz skorzystać z aplikacji Portable WinCDEmu do montowania obrazów płyt jako nowy napęd. Aplikacja nie wymaga instalacji. Odnośnik do komentarza
artoo2 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 dziękuje bardzo za pomoc, sam bym tego nie ogarnął do końca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi