Iliked Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Miałem win 7 64b później pobrałem z oficjalnej strony win 10 i zainstalowałem. System ma kilka dni. I zaczęły się dziwne zachowania - mianowicie: -samoczynnie włącza mi się kalkulator jak i capslock -wyskakuje okienko wiersza poleceń i wykonuje jakąś komendę (ale nie zdążę przeczytać jaką) -często wariuje przeglądarka Opera - wczytuje poprzednią stronę , sama się odświerza, otwiera nową kartę albo wyszukuje tekst - komp sam wycisza dźwięki, albo zmienia głośność - czasem programy same się zamykają Serdecznie proszę o pomoc. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Są logi FRST, więc z przyzwyczajenia przejrzałam je pod względem wirusowym: nie masz żadnej infekcji. Kosmetyka: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler HKU\S-1-5-21-372532559-1179112788-2175891004-1001\...\Run: [GalaxyClient] => [X] C:\ProgramData\DisplaySessionContainer*.log_backup1 Powershell: wevtutil el | Foreach-Object {wevtutil cl "$_"} EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). . Temat zostawiam dla fachowców z tego działu forum. jessi Odnośnik do komentarza
Iliked Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Wykonałem Wstawiam FixlogFixlog.txt Odnośnik do komentarza
Iliked Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Problemy nadal występują, z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi