Bat74 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Laptop działa, ale co chwilę pojawia się tabelka j.n. ("Konfig.1.jpg") Załączam logi : (brak shortcut.txt - nie zaznaczony) Addition.txt FRST.txt Inf. Mój program pocztowy to "Windows Live Mail" tam też jest problem. Identyfikator błędu to: 0x800707A. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nie bardzo rozumiem, po co logi, skoro Twój System już nie istnieje, bo bez Rejestru nie ma Systemu. Nie masz żadnego punktu Przywracania Systemu, zresztą bez Rejestru chyba i tak Przywracanie by nie zadziałało. Oczywiście nie masz żadnej infekcji. jessi Odnośnik do komentarza
Bat74 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Dziękuję za sprawdzenie logów. Jest dobrze, że niema infekcji. Logi załączyłem, bo dopuszczałem, że jakaś infekcja systemu spowodowała zgłaszane uszkodzenie. Laptop funkcjonuje. Co kilka minut sygnalizuje pojawienie się nowej tabelki, z tą samą, treścią, która nakłada się na poprzednią. Pod koniec jest do wykasowania wiele tabelek. W załączonej tabelce są jeszcze dwa górne wiersze. Biegłemu w informatyce coś "powiedzą". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi