Terminator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Czasem,tylko czasem przy zamykaniu MT na pasku wyskakuje mi taki komunikat. Jeżeli zamykam poprzez kliknięcie na krzyżyk w programie,program zamyka się normalnie. Nie przeszkadza mi to,ale jest to zapewne objaw jakiejś choroby. Macie na to szczepionkę ? )) Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdr. Odnośnik do komentarza
CKUreprezent Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 1. Próbowałeś najprostszego, tzn przeinstalowania aplikacji ?;] 2. tylko TB wywala taki błąd ? 3. Próbowałeś takie coś http://www.tricks.com.pl/czyszczenie-pliku-wymiany-optymalizacja-systemu/ Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Instalowałem ponownie. Tylko TB tak wywala. Załącznik - mam ustawioną wartość "1" Pzdr. Odnośnik do komentarza
CKUreprezent Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 1. co za wersja TB ? 2. Jakieś antywirusy zainstalowane masz na kompie ? 3. Używasz jakiś dodatkowych wtyczek lub skórek do TB ? 4. jak robiłeś tą reinstalację ? Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wersja Thunderbird 3.0.4 Kaspersky Internet Security 2009 Nie,tylko jedną,standard Usunąłem całkowicie Revo Uninstallerem,potem dodałem tylko zapisane wiadomości z Danych Aplikacji. Nigdy tego nie miałem,to nie jest aż takie uciążliwe Pzdr. Odnośnik do komentarza
CKUreprezent Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sprawdź czy wyłączenie, na jakiś czas, ochrony w KIS2009 załatwi sprawę. W sumie jeżeli tylko ta aplikacja wywala błąd z pamięcią to RAM nie powinien być walnięty ale dla pewności możesz sprawdzić RAM jakimś MEMTESTEM. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 W sumie jeżeli tylko ta aplikacja wywala błąd z pamięcią to RAM nie powinien być walnięty ale dla pewności możesz sprawdzić RAM jakimś MEMTESTEM. Dzięki,zaraz sprawdzę,a co do RAMu to nówka i tylko w tym programie czasem mi się tak robi. 2 GB... Spróbuję jeszcze raz reinstalować,może pójdzie,bo czasu na testowanie nie mam za wiele Zwykle trwa to dość długo. Pzdr. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Proponuję deinstalację TB za pomocą Revo Uninstaller na poziomie Zaawansowane z wywaleniem wszelkich wpisów z rejestru. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zawsze tak robię,już po usunięciu,zaraz dam instalację ale wersji 3.0.3 O RU pisałem powyżej ! Jest OK,widać 3.0.4 chyba ma jakiś błąd. Dziękuję za pomoc. Pozdr. Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi