pzm Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Witam, przeniosłem przez przypadek folder POBRANE do pulpitu jak mogę cofnąć go spowrotem tam gdzie był, na jego oryginalne miejsce? Mam teraz dwa foldery POBRANE, tam oryginalnie gdzie był i na pulpicie, dodam, że kiedy próbuję usunąć zawartość tego folderu który znajduje się na pulpicie to kasuje się też zawartość tego folderu tam gdzie oryginalnie się znajduje. Odnośnik do komentarza
Microsofter Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 12 godzin temu, pzm napisał: kiedy próbuję usunąć zawartość tego folderu który znajduje się na pulpicie to kasuje się też zawartość tego folderu tam gdzie oryginalnie się znajduje To wygląda na hardlink. Otwórz wiersz poleceń i użyj komendy rd do usunięcia linku. Odnośnik do komentarza
pzm Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Już sobie poradziłem metoda prób i błędów i przy pomocy tego https://support.microsoft.com/pl-pl/help/2936105/operation-to-change-a-personal-folder-location-fails-in-windows?fbclid=IwAR3m7yqXAtll231qjBRTl5LR4273U5G-Zd7s1prsJlk0TZKP-tCJdC9-HUU Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi