moniqa Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Dzień dobry, przy kopiowaniu folderu rozłączył mi się dysk zewnętrzny i obecnie nie mogę skasować folderu, który się kopiował. Czy jest jakiś prosty sposób usunięcia tego folderu? Już kiedyś miałam taką sytuację i wiem, że necie jest wiele instrukcji, żeby ściągnąć program do usuwania takich folderów, ale pamiętam, że znalazłam jakiś inny sposób (chyba przy pomocy użycia notatnika?), ale niestety nie pamiętam jak to zrobić... Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie, moniqa Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Widzę, że na razie nikt Ci tu nie odpowiedział, więc może wypróbujesz metodę z FRST? Ściągnij FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogólne-raporty-systemowe/?tab=comments#comment-160527 Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Cytat RemoveDirectory: C:\ABCDEF\GHIJK Reboot: (zamiast C:\ABCDEF\GHIJK wpisz ścieżkę i nazwę folderu, jaką masz u siebie) Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Luftwaffe Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Spróbuj użyć chkdsk /f na dysku gdzie masz ten folder. Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Pobierz IObit Unlocker Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Unlocker może pomoże. Odnośnik do komentarza
moniqa Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Niestety pomógł jedynie format całego dysku (który i tak chciałam zrobić). Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi