bioly2004 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 WITAM czy ktos moglby sprawdzic mi FRST I ADDITION bo juz nie wiem co mam robic explorer nie staruje z win 10 ale na CMD normalnie odpala. dzieki Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 W logu FRST.txt nie widzę wcale autostartu, nie wiem, czy tak ustawiłeś FRST, czy po prostu Rejestr u Ciebie nie istnieje? Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler StartRegedit: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "Shell"="explorer.exe" EndRegedit: EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
bioly2004 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 problem dalej istnienie procedura wykonana zgodnie z poleceniem przesyłam ponownie skany Addition.txt FRST.txt Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Cytat HKU\S-1-5-21-1333634063-2230351233-4058781373-1001\...\Winlogon: [Shell] %comspec% <==== UWAGA Chyba jest winowajca, ale nie widzę infekcji, która to spowodowała! Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler HKU\S-1-5-21-1333634063-2230351233-4058781373-1001\...\Winlogon: [Shell] %comspec% <==== UWAGA Reboot: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
bioly2004 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 UWIELBIAM CIE :):):)DZIAŁA:):):) ale chcialbym sie poradzic jezeli moge ksiazke do FRST ???????albo jak linijke po linijce badac ?zrodło wiedzy potrzebuje ???jak zabiepieczyc WIN prze ponownymi szkodliwimy działaniami ??? jak zrobic aby bylo idealnie ??? zabiepieczenie WIN 10 ???? bo ja tam mam jakies krytyki sprzetowe??? i nie wiem jak to naprawic??? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Cytat chcialbym sie poradzic jezeli moge ksiazke do FRST ????? https://www.fixitpc.pl/topic/23904-frst-tutorial-obsługi-farbar-recovery-scan-tool/?tab=comments#comment-207477 Zabezpieczenie masz dobre, tylko z rozwagą przeglądaj internet, i nie ściągaj z niepewnych stron. jessi Odnośnik do komentarza
bioly2004 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 dziekuje Ci Pieknie :):):)miłego trzymaj sie :P:P Odnośnik do komentarza
Olmer Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 To pozwolę dodać jeszcze swoje podziękowania, dokładnie wczoraj również doznałem takich problemów jak opisane w tym temacie i FRST znalazł dokładnie to samo co u kolegi. Myślałem że coś rozwaliłem bo instalowałem Sed'a (stream editor) tego dnia i ogólnie bawiłem się w linii komend. Dzięki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi