Markiz Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Witam. Laptop jak w tytule. Zainstalowałem Windows 7, sterowniki ze strony producenta (ale do XP bo innych nie znalazłem) ale rozdzielczość maksymalna jest 1024 a ponoć ten laptop może wejść w rozdzielczość 1400. Tylko jak google do tego zmusić???????????? Karta Intel. Odnośnik do komentarza
Krzesimierz Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ten model był wyposażany w większości w ekrany rozdzielczości 1024X768. Spróbuj na stronie Dell wpisać service tag, może będzie dokładny opis tej sztuki. https://www.dell.com/support/home/pl-pl/product-support/product/latitude-d610/drivers "Wprowadź kod Service Tag..." Odnośnik do komentarza
Markiz Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Jak poszperałem to się dowiedziałem. Otórz wyszły dwa warianty tego modelu. Jeden z kartą Intel i rozdzielczością max, 1024 a drugi z kartą ATI i rozdzielczością 1440. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi