marekwjk Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Co się dzieje z forum??? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jeśli masz na myśli, że widoczna stagnacja jest oznaką "zamykania interesu", to jest to błędne wrażenie. Nie ma żadnych planów tego rodzaju, a pod koniec roku będzie modernizacja serwera. Mój brak aktywności w kontekście pomocy oznacza tylko tyle, że nie mam sił fizycznych. Natomiast niestety nie mam wpływu na to, że mało osób się tu angażuje. Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Tylko czemu mogę wejść tylko z tor browsera a a zwykłe przeglądarki mnie wywalają??? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Nikt nie zgłaszał problemów z wejściem na forum. Jaki błąd widzisz? Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Myślałem, że forum padło - od kilku miesięcy nie mogę się dostać Dostawca mój to światłowód orange Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 PS wszytkie tak mają tylko nie tor Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Czy masz jakiś program antymalware / antywirusowy z aktywnym filtrowaniem bezpiecznych połączeń (https), bądź bloker rodzaju Adguard z taką funkcją? Na pasku zadań widzę ikonę Malwarebytes - czy to wersja Pro z aktywnym rezydentem? Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 2 godziny temu, picasso napisał: Na pasku zadań widzę ikonę Malwarebytes - czy to wersja Pro z aktywnym rezydentem? Informacyjnie: u mnie MBAM nie blokuje aktualnie forum... ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zmieniłam tytuł tematu na bardziej odpowiedni. @marekwjk Na Twoim zrzucie ekranu dopatrzyłam się jednak ikony Adguard, o który pytałam. Aplikacja z domyślną konfiguracją, tzn. zaznaczonym filtrowaniem https, blokuje forum. Dodaj naszą stronę do wykluczeń. Otwórz Ustawienia Adguard > Sieć > Filtrowanie HTTPS > Wykluczenia. Nawiasem mówiąc, na naszym forum bloker reklam i tak nie ma co robić, nie ma tu reklam i skryptów śledzących. @snemelk Dzięki za potwierdzenie. Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Niestety dodanie do filtrowania nic nie dało - muszę wyłączyć aduarda, aby wejść tu - to i tak dobrze. Odetchnąłem bo myślałem, że forum umarło Pozdrawiam Marek PS OK. Dodałem i chodzi ! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Testowałam ustawienia AdGuard i dodanie wyjątku powinno mieć natychmiastowy skutek po odświeżeniu strony, choć w kilku przypadkach musiałam odświeżyć drugi raz. Jaki adres dodałeś do wykluczeń? U mnie działa dodanie samego fixitpc.pl bez www. EDIT: Dodałeś informację, że jednak działa. ? Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 No właśnie dodawałem z https www i nie wchodziło, ale? teraz jest ok. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi