ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Przy próbach zainstalowania programu-aplikacji otrzymuję komunikat : "Klient nie ma wymaganych uprawnień". Komunikat występuje na moim koncie jak i na koncie Administrator. W miarę możliwości b.proszę o pomoc. System to WIN10 Pro v.2004 /najnowsza po aktualizacji Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cytat Przy próbach zainstalowania programu-aplikacji otrzymuję komunikat : "Klient nie ma wymaganych uprawnień". A my się mamy domyślać o jaką aplikację chodzi? Bez brawury. Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Oczywiście,że nie ma się co domyślać =))...chodzi o Text Edit Plus i Audials TV Recorder 2020. Ale myślę,że to jest szczegół... Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cytat Ale myślę,że to jest szczegół... To właśnie jest podstawa informacji którą powinieneś udzielić. Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Nie sądziłem że tak to jest ważne - ale moja wiedza w tej dziedzinie jest ograniczona. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cytat Nie sądziłem że tak to jest ważne Ale tu nie ma objawionych jasno myślicieli. Jeden program to zaawansowany edytor tekstowy dla programistów - mylę się? Drugi to program kombajn do video audio. Pytanie brzmi od kiedy powstał problem? Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Od kiedy powstał problem ? - tutaj nie mogę udzielić precyzyjnej odpowiedzi,gdyż raczej nic nie instalowałem. Ot,poprostu przed kilku dniami "odkrył" się taki komunikat przy próbie instalacji. Innych problemów z systemem nie zauważam na swoim PC.. Mam w tle pracujący Kerish Doctor - może on coś namieszał.? , gdyż dość często komunikował,że wykrył jakąś "lukę w systemie".. Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Kerish Doctor jest używany na moim PC od wielu lat i nigdy mi nic nie popsuł. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Proszę podać logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogólne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Próbowałem uruchomić FRST64.exe - lecz dostaję komunikat jak w 1-szym poście Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ciebie interesuje uruchomienie na win 10. Czytaj i działaj https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujących-windows/ Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Proszę : wyniki skanowania Odnośnik do komentarza
ryszard11 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Problem zdaje się został rozwiązany po odinstalowaniu SecureAPlus dzięki wskazaniom Kolegów z innego forum. Dzięki Ci @Zappa za zainteresowanie. Chyba możemy zamknąć temat PS. Edit :Usunąłem wyniki skanowania FRST. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi