wlodek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak moge usunąć swój post? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie możesz. Tej opcji nigdy nie dawałam użytkownikom w ręce z pewnych oczywistych powodów. Ktoś się obrazi / zmieni zdanie / odbije mu coś i zacznie usuwać psując cały temat = wtedy trzeba usuwać cały temat z innymi postami i szkody robią się jeszcze większe. Zestaw to z liczbą użytkowników / tematów, które mogą podlegać takiej "operacji". Zero kontroli. Za usuwanie zbędnych postów / nieodpowiednich tematów i inne porządki na tematach odpowiadają Moderatorzy / Administratorzy. Jeśli ktoś popełnił błąd, temat jest nieaktualny etc. = to się zgłasza metodą Raportuj do zarządzających i oni się odpowiednio tym zajmą. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak moge usunąć swój post? Witam. Nawiązując do Twojego już usuniętego wpisu,chyba źle szukałeś.przecież temat nie został usunięty Jest TUTAJ ! A pacjętów to ja też chciałbym leczyć jak najlepiej Pozdr. Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Najlepszą opcją byłaby możliwość usuwania tylko tych postów, na które nie udzielono żadnej odpowiedzi. Chociaż i tak wtedy temat można by zdewastować poprzez edycję swoich postów i wstawienie jakichś pustych śmieci. Odnośnik do komentarza
wlodek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam! Wiem że się wygłupiłem. Po jakimś czasie dopiero zobaczyłem tego swojego posta. Opcja usunięcia swojego wpisu (ale tylko swojego, i to tylko przed dodaniem odpowiedzi do niego) mogłaby być przydatna tak jak np w moim przypadku. Również pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi