Krzysztof1974 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Poszukuję programu do czyszczenia do komputera, program może być płatny ale z licencją wieczystą (taką jaką ma program Winrar) lub darmowy. Nie chcę korzystać więcej z CClenera, bo jestem nie zadowolony. Za wszelkie informacje dziękuje z góry. Odnośnik do komentarza
Microsofter Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Zdecydowanie najlepszym programem, do zarządzania systemem i czyszczenia, jest ... ogarnięty i czujny administrator. Żaden program czyszczący nie zagwarantuje ci w 100%, że usunie wszystko co niepotrzebne. A jednocześnie, że nie wywali czegoś potrzebnego. To ty musisz o to zadbać. Pilnować systemu i, w razie potrzeby, usuwać co trzeba. Pytasz o sprawy, których po prostu nie da się zautomatyzować. Przynajmniej tak, aby to dobrze działało. A pomysł, żeby płacić za soft do czyszczenia, to już w ogóle strzał w stopę. Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 CCleaner z głową....mam go już lata i nie narzekam,kontroluję autostart,menu kontekstowe,przywracanie systemu,czyszczenie rejestru po odinstalowaniu programów,rzadziej czyszczenie przeglądarek bo to robię z ich poziomu a jest masę innych rzeczy z których nie korzystam,jest też on darmowy. Odnośnik do komentarza
Krzysztof1974 Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 To to wiem - dziękuje za informacje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi