muszka Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witam, mam problem z programami systemowymi: 1. Windows Defender nie działa wo ogóle, nie da się przywrócić opcji domyślnych błąd 0x80070422, w ustawieniach zaawansowanych nic nie wyświetla tylko błąd 0x6D9. 2. Nie działa systemowa przeglądarka zdjęć nic się nie dzieje gdy chce się ją uruchomić jakby jej nie było? 3. Nie działa cały Microsoft Store 4. Ciągle jakiś błąd xbox game bar 5. Nie działa kalkulator Wszystkie programy od Microsoft Store nie działają, nie mam pojęcia co może być tego przyczyną ani jak sobie z tym poradzić, próbowałem już poradników MS nie daje to rezultatu żadnego :< Da się coś z tym zrobić czy niestety tylko format? Odnośnik do komentarza
muszka Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udało się problem rozwiązać, po instalacji nowej aktualizacji majowej zapora sama wstała, a jak już to się udało zrobić było można pobrać pliki z MS i udało się wszystko przywrócić Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi