Diomedes Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 W końcu, korzystając z siedzenia w domu, udało mi się przepchnąć aktualizację Win10 i posprzątać po niej. Oczywiście zniknęła regulacja jasności ekranu z obszaru powiadomień, internent przekopałem i nic konkretnego nie udało się wskórać, dowiedziałem się za to, że jest takie coś jak "Centrum mobilności"... a tam regulacja działa! Ręce opadają. Przepraszam, musiałem to napisać, bo jestem porażony tym rozwiązaniem- to jakby samochód miał ukrytą dźwignię biegów, o której instrukcja nie wspomina słowem. Nie zachęcam do kontynuacji, ale gdyby... Pozdrawiam serdecznie, i zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 No cóż, takie są rozwiązania wymyślone przez Microsoft. jessi Odnośnik do komentarza
Microsofter Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 potrzebna była ci ta aktualizacja? na drugi raz najpierw zastanowisz się Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi