HektorMalpa Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Witam, posiadam taki problem że mam 8gb ram a dostępne tylko 4. i7 3770k gtx 1050 8gb Odnośnik do komentarza
Krzesimierz Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 RAM 8 GB w dwóch kościach? Jeśli tak to jedna z nich może nie stykać lub problem z gniazdem pamięci. Przy wyłączonym komputerze wyjmij kości i włóż do innych gniazd. Odnośnik do komentarza
HektorMalpa Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 W dwoch kościach, spróbowałem przekładać i zauważyłem ze jedna pamiec nie działa na zadnym slocie, komputer nie chce się włączyć a gdy zostawiam tylko tą drugą to działa normalnie na dodatek komputer działa szybciej Odnośnik do komentarza
Krzesimierz Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Tę wadliwą przeczyść złote styki alkoholem, szczególnie jeśli widzisz, że są zabrudzone czy zalepione. Spróbuj po wyschnięciu czy działa. Jeśli nie to będzie fizyczne uszkodzenie a tego się nie naprawia. A przynajmniej nie wyjdzie to taniej niż nowa kość. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi