bondjames007 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam Mam problem ponieważ skype nie widzi mojej kamery od ps3 eye, nie wiem dlaczego, kiedy ściągnąłem CL-Eye Platform Driver Setup to w ikonce cl-eye test widział kamerę ale teraz znowu nie. Korzystałem ze starej wersji skypa w 2010 i teraz dopiero zaktualizowałem ją wiem że są sterowniki do tej kamery ale płatne, czy da się to zrobić bezpłatnie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Sprawdź w ustawieniach Windowsa jaki dokładnie Windows posiadasz (może wersję N?) Prawym przyciskiem na ikonkę Windows i tam wybierz "System" i w pozycji Specyfikacja będzie napisane. Poza tym możesz sprawdzić, co się dzieje gdy próbujesz uruchomić aplikację Aparat. Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 I co pomogło, czy nie?! Odnośnik do komentarza
bondjames007 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Wiesz co nie, ściągnąłem many cam ustawiłem w skype kamerę z many cam i działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi