Krzychu58 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam Posiadam Win 10 Home N Podczas próby korzystania z komunikatorów video oraz aplikacji aparat system informuje mnie o konieczności zainstalowania Windows Media Feature Pack Niestety m am problem ze znalezieniem właściwej aktualizacji. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
darek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na przykład tu: https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=49919 Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Rozwiązanie tego, to o był niezły cyrk, chyba ze 30 różnych stron zanim któraś zadziała i tę aktualizację też próbowałem one się nie instalują wszystkie. Ten dodatek Media Feature Pack jest dodatkowo płatny= 5 PLN= mało, ale zawsze. W końcu odpaliłem Edge i tam w bingu wyszukałem tak jak tytuł wątku. Okazało się, że muszę poszukać czegoś innego. W windowsie trzeba wyszukać okienko Dodatkowe Funkcje Windows i tam poszukać Windows Media Player jest on darmowy. Po wybraniu instaluje się i wszytko działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi