Parson Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Witam, podczas załączania sytemu windows 10 i po wpisaniu hasła mam czarny ekran i małą konsole cmd, gdzie napisane jest system32. Aby to znikło w konsoli muszę wpisać explorer. Poniżej wysyłam fixlog. Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Skąd ten "Fix"? Daj logi FRST. jessi Odnośnik do komentarza
Parson Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Rozwiązałem problem przy pomocy postu użytkownika który sobie z nim poradził: "1. Otwórz Notatnik i wklej w nim: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "Userinit"=- "Userinit"="C:\\WINDOWS\\system32\\userinit.exe," [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "Shell"=- Z menu Notatnika > Plik > Zapisz jako > Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki > Zapisz jako FIX.REG > z prawokliku wybierz opcję Scal 2. Zresetuj system" Tak zrobiłem i problem zniknął. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi