fabios Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Witam Po poradzeniu sobie z problemem z tematu Pojawił się kolejny. Podczas instalacji sterownika grafiki system się zawiesza. Muszę wyłączyć i włączyć ponownie laptopa aby wystartował. Przy kolejnych próbach instalacji wciąż to samo. Próbowałem wyłączania programu antywirusowego ale to nie pomaga. Zrobiłem naprawę plików za pomocą komendy sfc /scannow. Zamieszczam też skan z tej operacji. Proszę o podpowiedź co w tym przypadku można zdziałać pomijając reinstalację systemu. CBS.txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
zbycho Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ponów naprawę jako administrator Wpisz to polecenie i uruchom: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth A następnie jeszcze raz : sfc /scannow Odnośnik do komentarza
fabios Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Zrobione. Wydaje mi się, że w sfcdetails widać uszkodzone pliki. Ktoś wie jak je naprawić lub podmienić? sfcdetails.txt CBS.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi