Grigory Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dobry wieczór, pare tygodni temu czytałem o reaktywacji starego i zapomnianego programu antuwirusowego. Lata temu uskuteczniałem dwie wersje. Wiecej czasu zajmowało rozwiazywanie następujących po sobie błędów niż faktycznej i skutecznej pracy tego programu. Ale fajnie wyglądał z tym robaczkiem☺ takie ćwierć pozytywne wrażenie. Teraz został odnowiony i w ogóle i szczególe. Wiadaomo zależy na lekkości, bez użytkowania zboczonych treści, bezpieczeństwie bankowości. Ktoś ma aktualne empiryczne wrażenia z forumowiczów? Odnośnik do komentarza
LiberumVETO Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Siemka, ja mam mks_vir i powiem że jest mega dobry , minimalnie lepszy od Bidefendera gdyż panowie z Arcabitu dodają swoje sample. Nigdy nie miałem żadnego problemu z nim , ci co piszą komentarze pod programem (dobreprogramy.pl) to nie umieją pozbyć się resztek starego oprogramowania zabezpieczającego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi