nezpers Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Witam, mam nóż na gardle, uruchamiam win7 i cokolwiek nie zrobię mam 100% obciążony dysk, FRST chciałem zrobić ale nie mogłem, W trybie awaryjnym podobnie, są momenty że pracuje normalnie, ale po chwili ponownie tragedia, nie wiem od której strony go podejść. Wyłączyłem usługi typu defender, update. teraz już dochodzi do Zapraszamy i w awaryjnym i normalnym , kręci się kółko i koniec. Odnośnik do komentarza
Microsofter Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 W takiej sytuacji nie ma, za bardzo, możliwości sprawdzić, jaka jest przyczyna tego problemu. Najlepiej wymontuj ten dysk i podłącz do innego komputera. W ten sposób przetestujesz, czy sam dysk działa poprawnie. Od tego bym zaczął. Odnośnik do komentarza
nezpers Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 po długim czasie uruchomił się i dysk się uspokoił, nie znasz jakiegoś darmowego programu do zrobienia obrazu dysku ? Odnośnik do komentarza
Microsofter Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Niestety nie. Szanuję swój czas i spokój, więc nigdy nie bawię się w klonowanie. Dopiero co był forumowicz, który poklonował sobie systemy i przez pół roku nie może dojść do ładu. Polecam zwykłe skopiowanie plików i reinstalację systemu od nowa - jeśli dysk wymaga wymiany, Teraz, jak system wstał, możesz go sprawdzić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi