dragolice Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Cześć, jestem w trakcie tworzenia poradnika, fajnie by było mieć dostęp do tych tagów które przedstawiają tekst na zielonym lub czerwonym tle. Widziałem inne poradniki i tam były one fajnie zastosowane Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Cześć, Co konkretnie masz na myśli? Czy chodzi Ci o: tekst tekst ? Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Tak, właśnie tego szukałem i nie mogłem znaleźć Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Te tagi są zarezerwowane dla grup Moderatorzy/Administratorzy, by użytkownicy nie nadużywali ich w normalnych postach. Jako obejście mogę zaproponować jedno z tych: - Możesz zaznaczyć w dowolnym tutorialu kawałek tekstu przed i po kolorym tle i wkleić do swojego posta. Tło powinno zostać wklejone i tylko zbędny tekst zastępujesz swoim. - Ewentualnie wskazujesz mi w swojej pracy części które chcesz pokolorować i ja post zedytuję. - Na dalszą metę autorzy tutoriali mogą zostać przypisani do innej grupy, która ma pozwolenie na używanie tych dekoracji. Zastrzeżeniem jest, że tagi powinny być stosowane tylko w tutorialach. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Przypisałam Cię do grupy "Tutoriale". Powinieneś widzieć teraz w edytorze 6 nowych przycisków: Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 O, super! Dzięki, dostałem dodatkowe opcje, mogę z nich korzystać w edytorze :). Niestety gdy kliknę zapisz post wszystkie kolorki znikają ?. Mogę z nich korzystać i wszystko działa w edytorze postu. Gdy kliknę zapisz post tagi "samoczynnie" znikają, zostawiając goły tekst na białym tle. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zapomniałam ustawić pozwolenie na korzystanie z HTML dla grupy "Tutoriale", co jest wymagane by te przyciski poprawnie działały. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zadziałało, elegancko można podkreślić istotne rzeczy. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Daj mi znać kiedy ukończysz swoją pracę, to ją przeniosę do właściwej sekcji widocznej dla wszystkich. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Napiszę prywatną wiadomość, choć pewnie jeszcze trochę "zejdzie" ?. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi