ewenement Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Witam problem jak w temacie wyżej laptop hyperbook n85, procek i5-7700HQ GTX 1050 pamiec ddr4 16gb dysk ssd crucial 250 przeskanowałem komputer malwarebytes adwcleaner mam eseta endpointa wszystko pokazuje że czysty i obydwie przeglądarki jakie mam to jest FF i chrome co chwila mi wolno otwierają strony. ping u mnie w domu sprawdziłem stabilny na poziomie 25-30ms prędkości 10/4 - 15/5 różnie bywa. np ta strona teraz otwierała mi się około 5-6 sekund. za chwile spróbuje i otworzy mi się w sekundę albo mniej. problem w wielu lokalizacjach na różnych dostawcach internetu o co może chodzić? problem jest tylko ze stronami innych przycięć np. systemu nie widzę. nie widzę też żeby jakiś podzespół był obciążony Odnośnik do komentarza
Krzesimierz Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Może antywirus skanuje strony przed wejściem, spróbuj go wyłączyć czasowo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi