demoolkaa Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Witam, jakiś czas temu dodałem post na temat czarnego ekranu z kursorem który skutkował brakiem automatycznego uruchamiania procesu explorer.exe. Problem ten nie został rozwiązany a proces explorer.exe uruchamiałem ręcznie po czym komputer działał normalnie. Ostatnio wyskoczyło automatyczne naprawianie które nic nie wniosło a wręcz przeciwnie wprowadziło kolejny problem mianowicie gdy staram się uruchomić proces Explorer wówczas wyskakuje blue screen z kodem (system service exception). Stwierdziłem, że sformatuje komputer czyli zresetuje go do ustawień stanu początkowego lecz resetowanie dochodzi do kilku %, następuje cofanie zmian i wyskakuje komunikat (podczas resetowania do ustawień stanu początkowego wystąpił problem. Nie wprowadzono żadnych zmian.) Teraz przy próbie włączenia wyskakuje napis Przygotowanie automatycznej naprawy po czym wyskakuje niebieski ekran z wyborem opcji (kontunuuj, użyj urządzenia, użyj innego systemu, rozwiąż problemy, wyłącz komputer). Temat dosyć ciężki jak dla mnie i nie jestem sobie z nim juz sam poradzić liczę na pomoc z waszej strony! Pozdrawiam, Kamil! Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ogólny test komputera,sprawdzanie dysku na wypadek błędów,test pamięci memtestem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi