marcinkowski Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nazwa "komputer" podobnie jak "człowiek", mimo rodzaju męskiego, może być kobietą lub mężczyzną, jak to sprawdzić: -tworzymy w notatniku nowy dokument i wpisujemy tekst: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"Greetings my friend I your computer Listen to my voice and you learn the man I or the woman and i love you" , zapisujemy jako - computer_pol.vbs , zamykamy notatnik i uruchamiamy utworzony skrypt. Niestety bardzo się zawiodłem, mój komp to facet. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mój komputer to lalunia. I tak sobie myślę, że to zależy tylko od systemu. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mój też facet. Powiem więcej, "Microsoft Sam" Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Niestety facet PS. Wiesiu, przeszedłeś na ciemną stronę mocy - 666 postów Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mój nie ma jaj Wspólny mianownik już tu widzę (tylko marcinkowski jest dla mnie niejasny): Ci z facetami mają XP, a te kompy lalunie to są Windows 7 Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 XP to architektura sprzed ... 9 lat! Mój "facet" to przeżytek, ale nie zamieniłabym go na "lalunię" Odnośnik do komentarza
Markiz Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ci z facetami mają XP, a te kompy lalunie to są Windows 7 Potwierdzam - moja "siódemeczka" ma bardzo przyjemny, damski głosik Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Tak, Vista to jedyna kobieta, która na wszystko się zgodzi. Poza tym: ten XP-ek ta Vista ta Siódemka Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 u mnie też baba mam siódemnkę więc wszystko się składa XP - Facet Vista - baba Sieden - baba Ciekawe jak tam z win 2000 , 98 , 95 , nt 4.0 itp Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Hejka ! XP-ek czyli "facet". Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 @ziomus1233454 u mnie też baba Dlaczego tak brutalnie a nie Kobieta, Pani, Panienka, Laska itp. Obrażasz wiele wspaniałych Pań, które mogą Ci wiele pomóc, mają większą wiedzę itp. Chodzi mi tylko i wyłącznie o ten jeden wyraz. Nie użyłeś określenia Chłop. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dlaczego tak brutalnie a nie Kobieta, Pani, Panienka, Laska itp.Obrażasz wiele wspaniałych Pań, które mogą Ci wiele pomóc, mają większą wiedzę itp. Wiesław, ciesz się że Ziomus, nie powiedział mój komp, to lachon jest Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 u mnie też baba @ziomus1233454 Chodzi mi tylko i wyłącznie o ten jeden wyraz. baby górą Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Myszka Ja jednak wolę określenia bardziej sympatyczne i mniej rubaszne w stosunku do dziewczyn. Może to jest związane z wiekiem. Wiosna jest. Dużo ciekawych widoków. Chce się żyć. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Myszka Ja jednak wolę określenia bardziej sympatyczne i mniej rubaszne w stosunku do dziewczyn. @wieslaw531 ... bo widzisz, jako zwykła szara "myszka" jestem poza kręgiem Pań, które wymieniłeś : Obrażasz wiele wspaniałych Pań, które mogą Ci wiele pomóc, mają większą wiedzę itp. więc mnie to określenie nie obraża Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Myszka (mam zgodę). Odnoszę wrażenie, że czujesz się zdołowana i mam nadzieję, że tylko na forum. Popatrz pozytywnie. Jak pisałem wcześniej - wiosna jest. Nowe wyzwania, nowe plany i wszystko przed nami. I oby było lepiej niż przed rokiem. Ja się cieszę każdym nowym dniem kiedy się obudzę. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Odnoszę wrażenie, że czujesz się zdołowana i mam nadzieję, że tylko na forum. @wieslaw531 nie wiem, czy powinnam się do tego odnieść, czy nie, zabrzmiało bardzo refleksyjnie i poważnie, a w sumie nie chciałam swoim wpisem skłaniać do refleksji, nie wiem , czy jestem zdołowana - jeśli chodzi o forum to raczej nieco "poobijana", a jeśli chodzi o życie - być może w życiu zawodowym, nie akceptując pewnych zachowań, czekają mnie jakieś decyzje - to bardziej napięcie i stres ... tu w temacie pisząc, że jestem poza kręgiem Pań, które wymieniłeś, nie kierowałam się tym, co mi wcześniej niektórzy napisali, ale dosłownym rozebraniem zdania na czynniki - pierwsze : gdyby było napisane - "Obrażasz wiele wspaniałych Pań" to zbiór byłby znacznie większy , ale po dodaniu - "które mogą Ci wiele pomóc, mają większą wiedzę" - "zbiór" zawęża się tylko do tych z dużą wiedzą, a to mi nasuwa na myśl "zbiór" jednoosobowy - @Picasso - bo tylko Ona jako Kobieta góruje wiedzą nad Facetami, którzy tu pomagają ... no i tyle, nie jest tak źle z tym "dołkiem" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi