kotlecik Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam, po raz kolejny przychodzę do was z problem związanym z internetem. Próbowałem już praktycznie wszystkiego i nie zdołałem tego naprawić. Mój problem polega na tym, że mimo dostępu do internetu różne rzeczy mi nie działają. Niektóre strony nie chcą mi się załadować i wyskakuje mi taki komunikat "Ta witryna jest nieosiągalna", oczywiście nie wyskakuje mi to za każdym razem. Na stronach takich jak Facebook czy YouTube nie mam takiego problemu. Ostatnio pobrałem sobie też steama, bo chciałem pograć sobie w jakieś gierki to podczas aktualizacji wyskoczył mi taki błąd i wyskakuje do teraz "Steam musi przejść w tryb online. Sprawdź połączenie z siecią i spróbuj ponownie.". Przez ten problem nie jestem w stanie nic zrobić, na telefonie i TV mam taki sam problem. Żadne strony nie chcą mi się załadować, a o pobieraniu aplikacji to już nie wspominam, tak samo na TV nie chcę mi się odpalić YouTube, bo piszę żebym sprawdził połączenie. A na dole załączniki z FRST Addition (1).txt FRST (1).txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 W logach nie ma niczego podejrzanego. Spróbuj zrobić zwykłe "Przywracanie Systemu" do tego punktu przywracania: Cytat 13-06-2019 18:56:48 Zainstalowany program DirectX jessi Odnośnik do komentarza
kotlecik Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Niestety, ale nie pomogło.. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Skoro to nie Twój System jest winny, to pozostaje tylko Twój dostawca internetu. Skontaktuj się z nim, i zapytaj, dlaczego blokuje Ci niektóre strony. Jeśli nie będzie chciał wyjaśnić, to będziesz musiał poszukać innego dostawcy internetu. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi