marcinkowski Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam. Mój znajomy ma taki problem że nie może wyłączyć komputera, po wyłączeniu automatycznie się włącza i musi wyłączać z gniazdka. Wiem że może być tu przynajmniej kilka przyczyn, jak myślicie od czego zacząć, głównym podejrzanym jest chyba płyta główna, podsuńcie kilka pomysłów do sprawdzenia. Nie mam dostępu do tego kompa, a on to nawet nie wiem czy będzie wiedział co zrobić jak mu powiem. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na początek przywrócenie ustawień domyślnych Biosu albo reset przez baterie lub zworke na płycie. Hmm....ale może to za trudne? W każdym razie, niech się kolega uczy Odnośnik do komentarza
mirf Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Może za krótko trzyma przycisk i tylko resetuje system? Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na początek przywrócenie ustawień domyślnych Biosu albo reset przez baterie lub zworke na płycie. Hmm....ale może to za trudne? W każdym razie, niech się kolega uczy Heh... U mnie właśnie po przywróceniu ustawień domyślnych tak się dzieje. I muszę przestawiać. Nie pamiętam co ale jak trzeba to sprawdzę. W każdym razie, moim zdaniem nie jest to żadna awaria sprzętu a jedynie kwestia konfiguracji. Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) A jakie Panowie macie zasilacze? Black list jakieś??? Edytowane 12 Lipca 2011 przez picasso 12.07.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi