igawar Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Niektóre strony w Internet Explorer nie wyświetlają reCAPTCHA. Na tych samych stronach wyświetlanych w FireFox reCAPTCHA się pokazuje Proszę o pomoc. Załączam logi z FRST. Dziękuję. FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Co do logów: 1) Cytat Error: (05/26/2019 12:27:41 PM) (Source: WinMgmt) (EventID: 10) (User: ) Ściągnij MicrosoftFixit50688.msi stąd > http://www.mediafire.com/download/6hwcm6b77098cbb/MicrosoftFixit50688.msi i go uruchom jako Administator. 2) Tylko kosmetyka: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler Powershell: wevtutil el | Foreach-Object {wevtutil cl "$_"} GroupPolicyScripts: Ograniczenia <==== UWAGA SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3201235598-3781937526-3544777436-1000 -> Yandex URL = FF ProfilePath: Profiles/3kmjgltd.dev-edition-default [nie znaleziono] <==== UWAGA EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). W sprawie tytułowego problemu nie zabieram głosu w tej sprawie (nie znam się na tym) zostawiam to dla fachowców z tego działu forum. jessi Odnośnik do komentarza
igawar Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Dzięki, zrobiłam co radziłaś, reCAPTCHA dalej nie ma. Przepuściłam ponownie FRST.exe i załączam aktualne pliki i czekam na fachowców Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
igawar Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Można zamknąć temat. Załatwiłam reCAPTHA tak: Narzędzia-->Opcje internetowe-->Zaawansowane wciskamy klawisz Resetuj tu nie stawiam ptaszka w Usuń ustawienia osobiste i wciskam Resetuj. Teraz zamknij i uruchom ponownie i wszystko gra, reCAPTCHA się pokazuje. Jeśli komuś to pomoże to się cieszę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi