Bogdan Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Czy ktoś ma już jakieś doświadczenie z IE9 pracującym pod Windows 7 Starter? Niby na stronie IE9 w notce " Dotyczy następujących wersji systemu Windows 7" jest wymieniony Starter, ale oznaczony innym kolorem.Nie mam pewności jak to jest naprawdę , a nie chcę niepotrzebnie go instalować i być może borykać się potem z jakimiś problemami Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nie widzę zadnych powodów by było się nad czymś zastanawiać,obawy przed instalacją są nieuzasadnione. Ja nie zauwazyłem aby IE9 (mam systemy Win 7 Home i Professional)się crashował czy zawieszał niespodziewanie czy jakichkolwiek innych błedów krytycznych. Odnośnik do komentarza
Bogdan Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja nie zauwazyłem aby IE9 (mam systemy Win 7 Home i Professional)się crashował czy zawieszał niespodziewanie czy jakichkolwiek innych błedów krytycznych. Może nie zauważyłeś,ale pytałem o IE9 pod WIN 7 Starter . To jednak bardzo okrojona wersja Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Może nie zauważyłeś,ale pytałem o IE9 pod WIN 7 Starter . To jednak bardzo okrojona wersja Ale co tu może mieć do rzeczy odmiana? Wszystkie odmiany Windows 7 posiadają jednakowy IE8 (wraz z silnikiem),różnice pomiędzy wersjami są na innej płaszczyźnie KLK -jeśli są problemy z IE to problemu należy szukać w zainstalowanych dodatkach,wtyczkach do IE,jego ustawieniach i softach ochronnych a nie w wersji systemu jaką się posiada. Odnośnik do komentarza
Bogdan Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi