fabios Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Witam Jak zwykle po interwencji informatyków w firmie mam problem z autostartem programu ivms-4200 (nie wspomnę o innych). Ostatnio jakoś sobie z tym poradziłem ale niestety nie zapisałem tych kroków. Może ktoś potrafi mi pomóc, byłbym wdzięczny. Dodawanie skrótu do autostartu nie działa. Dziękuję. FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Spróbuj tego: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler StartRegedit: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "iVMS-4200.exe"="C:\Program Files\iVMS-4200 Station\iVMS-4200\iVMS-4200 Client\iVMS-4200.exe" EndRegedit: Reboot: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
fabios Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Tak jak pisałem dodawanie do autostartu nie działa, więc powyższa podpowiedź też nie pomogła. Wiem, że poprzednio udało mi się to w harmonogramie zadań ale obecnie i to nie przynosi efektu. Jakieś inne pomysły, rozwiązania? Odnośnik do komentarza
fabios Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Ustawiłem wreszcie za pomocą harmonogramu zadań. Metodą prób i błędów za którymś razem poszło. Zaangażowanym dziękuję. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi