TeslaX93 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam, od jakiegoś tygodnia z hakiem po zalogowaniu się na konto w Windows 10 nie działa mi lewy klawisz Windows ani żadne kombinacje Win+R, Win+E, itp. W zamian za to jego funkcje przejął lewy Alt. Więc, aby włączyć okienko Uruchom, potrzebuję wcisnąć Lewy Alt + R albo Prawy Win + R, co jest mega upierdliwe. Sam klawisz działa, bo na przykład mogę nim odblokować ekran blokady. Żadnych remapperów także nie mam. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Można by w ProcMon zobaczyć co się dzieje po wciśnięciu tej kombinacji, która działa niewłaściwie i zobaczyć co wówczas się dzieje, być może to by była jakaś wskazówka. Odnośnik do komentarza
zbycho Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Na dzień dobry sprawdz czy masz tak......https://answers.microsoft.com/pl-pl/windows/forum/all/klawisze-trwałe-windows-10/dc3d2467-f500-4656-bbbc-c41b9ceb4e06 To pierwsza rzecz.Jesli jest tak jak na "obrazku",jest tam taki z "własciwym ustawieniem" i problem dalej istnieje to ja bym logi FRST wstawiał by wykluczyć "najgorsze" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi