foreks Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam Antywirusy nie wykrywają mi wirusów w systemie. Natomiast ADWCleaner 7.3 czyści mi rejestr z dwóch wpisów. Po uruchomieniu komputera znowu pojawiają się te wpisy. Równiez przy uruchomieniu komputera tworzony jest plik FaceProv na dysku C:/. Jak ten plik usunę to on tworzy się znowu. Wcześniej tego pliku nie widziałem więc coś go wywołuje podczas uruchamiania komputera. Natomiast Malwarebytes i Kaspersky nic nie wyktywa. Prawdopodobie coś na pendrive przeniosłem na dwa komputery. Poniewaz był tam jakiś plik autorun.ini którego nie mogłem otworzyć i sformatowałem pendriva. Teraz jak wkładam pendriva to nie wyskakuje okienko z informacją co robić (otworzyć, skanować itp). Z góry dziękuję za pomoc. AdwCleaner[S23].txt FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
foreks Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zauważyłem ,że jak jest połączenie internetowe to zapis do pliku FaceProv jest długi. Natomiast bez internetu jest kilka wpisów i na tym się kończy. Nie wiem jak to usunąć może ktoś miał podobny przypadek. Dobrze jest też przywrócić Autorun pamięci USB. Proszę o radę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi