kryspinman Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Wiem że był już zgłaszany na forum taki problem. Przy starcie sytemu po zalogowaniu mam czarny ekran. Jest widoczne jedynie okno cmd.exe i kursor myszy ( można odpalić menadżera zadań ) Muszę ręcznie odpalać explorer.exe Mam wrażenie że stało się to po odinstalowaniu Nortona Symanteca Próbowałem już za pomocą SFC.exe niestety bez rezultatu. Próbowałem też czystego rozruchu. Załączam logi z FRST64 Proszę o pomoc w tej sprawie Pozdrawiam. Addition.txt FRST.txt Edytowane 1 Maja 2019 przez Miszel03 Usuwam z tytułu adnotacje, że temat jest nieaktualny. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
kryspinman Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Problem rozwiązany, proszę o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Tak, ale poza problemem tytułowym dostarczone raporty wykazują w systemie infekcję. Czy na pewno odbyły się działania pod tym kątem? Proszę o dostarczenie nowego pełnego zestawu raportów FRST (brakuje Shortcut) w celu jej usunięcia. Odnośnik do komentarza
kryspinman Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Ja również mam takie podejrzenia, proszę logi i przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, Co do działań, niestety Avast i Kaspersky niczego nie wykrył. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi