pierotez Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Tworzyłem i wysyłałem tym programem deklaracje nieprzerwalnie i bez przeszkód ponad rok aż do 25 marca. Tego dnia aż do dzisiaj urząd odrzuca mi każdą deklaracje bez specjalnej przyczyny. Wizyta w US niczego nie wyjaśniła. Dzisiaj następna próba - uruchomienia programu, uaktualnienie środowiska java, reset i znowu uruchomienie programu. Tym razem uruchomiony program nie jest w stanie wyświetlić żadnych deklaracji, t.j. ani już wysłanych, odrzuconych, ani pustych formularzy! Komputer to laptop z systemem W10 Home / 64 Bardzo proszę szanowną moderację o sprawdzenie logów oraz o podpowiedzi dalszego działania. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie masz żadnej infekcji. W sprawie problemu z e-deklaracje nie pomogę Ci, bo nie znam się na tym. Czy Comodo przypadkiem nie blokuje? jessi Odnośnik do komentarza
pierotez Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 3 godziny temu, jessica napisał: Czy Comodo przypadkiem nie blokuje? Cholera racja! oraz wczoraj i dzisiaj coś laptop zawzięcie mielił zaktualizacjami: Jak trwale dodać aby Comodo nie przeszkadzało w działaniu tego programu, jak klasyfikację zmienię z nierozpoznanego na zaufany to po następnym odpaleniu ta e-Deklaracja znowu jako nierozpoznana ląduje?! Jest też problem z wyświetlaniem pdf - 2-klik, zamieli i nic. Pomaga restart albo 2, ew. jak zaktualizuje jave?! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi