zetos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam, Dzisiaj doświadczyłem i doświadczam dalej nagłego zawieszenia przy starcie sytemu. Objawia się to tak że system chce uruchomić programy z autostartu typu Nvidia, realtek, defender i się zwiesza, ikonka od połączania internetowego jest wtedy przekreślona. Po 2 minutach komputer startuje normalnie. Myślałem że to nagły problem ze sterownikami ale po reinstalacji nic nie pomogło. Skan antywirusem niczego nie wykazał. Nie mam pojęcia o co może chodzić. Dodam jeszcze że problem wystąpił pierwszy raz podczas normalnej pracy komputera - nagłe zawieszenie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 W logach nie widzę niczego podejrzanego. Być może blokuje Avira, ale to tylko domysł. jessi Odnośnik do komentarza
zetos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wyłączyłem avire, Dodaje nowe logi Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Czy wyłączenie Aviry naprawiło problem? W logu Addition.txt prawie wszystkie błędy są spowodowane przez Avirę. jessi Odnośnik do komentarza
zetos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Faktycznie chyba coś jest na rzeczy z tą Avirą. Muszę się temu bliżej przyjrzeć. Odnośnik do komentarza
zetos Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Usunąłem całkowicie AVIRE i zainstalowałem Kaspersky. Na chwilę obecną komp działa prawidłowo. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi