zyzio Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Hej, Od kilku dni codziennie pokazuje mi się komunikat ze znalezionym problemem z dyskiem C (SSD). Nie wiem czym on jest spowodowany, chciałbym prosić o pomoc w przejrzeniu logów, aby zabezpieczyć się przed całkowitym zepsuciem dysku. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Cytat ==================== Wadliwe urządzenia w Menedżerze urządzeń ============= Niepowodzenie przy listowaniu urządzeń. Sprawdź usługę "winmgmt" lub napraw WMI. Nie masz żadnej infekcji. Sprawdzimy, czy nie jest to wina "winmgmt" : Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Cytat Reg: reg query HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Winmgmt /s Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
zyzio Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dzięki za odpowiedź. Wykonałem, w załączeniu fixlog oraz nowe logi. Problem istnieje nadal, tj ciągle widnieje komunikat o błędzie na dysku. W dodatku system ma problem z prawidłowym zamknięciem czy uruchomieniem się ponownie. Shortcut.txt Addition.txt Fixlog.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 "winmgmt" jest OK. Cytat lub napraw WMI. Być może uszkodzone jest "WMI", ale naprawa tego jest zbyt skomplikowana. Przeinstaluj System, a jeśli i to nie pomoże, to będzie znaczyło, że dysk jest do wyrzucenia. W takim przypadku założysz temat w dziale https://www.fixitpc.pl/forum/43-hardware/ jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi