jaciko Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Witam, mój problem jest następujący, po uruchomieniu komputera zamiast poprawnego wczytania się pulpitu mam czarny ekran z wiszącym wierszem polecenia. Poniżej logi. W innym wątku, do którego się dopisałem i za co przepraszam, użytkownik jessica podał rozwiązanie, po którym niestety błąd dalej występuje. Co jeszcze mógłbym dodać, zrobić? Dziękuje! Shortcut_before_fix.txt Addition_before_fix.txt FRST_before_fix.txt Fixlog.txt FRST_after_fix.txt Addition_after_fix.txt Shortcut_after_fix.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler HKU\S-1-5-21-1675646204-173738007-3338979265-1001\...\Winlogon: [Shell] %comspec% <==== UWAGA C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\WinCDEmu\WinCDEmu Settings.lnk EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). Uaktualnij Javę, wg strony > https://www.fixitpc.pl/topic/5-dezynfekcja-kroki-finalizujące-temat/?tab=comments#comment-179769 jessi Odnośnik do komentarza
jaciko Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Dzięki wielkie, działa! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi