Swing24 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Witam, ten temat jest także w dziale sieci ale nie wiem do końca co jest przyczyną takiego stanu rzeczy więc chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu przyczyny mega wolno otwierających się stron. Windows 10 54 bity Kaspersky Total Security (zrzut w załączeniu) pakietów wysłanych jest po godzinie kilkaset miliardów bajtów. Wstawiam screeny i niezbędne raporty. Bardzo uprzejmie proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. z gór bardzo dziękuję Piotr net-log.txt Addition_21-03-2019 09.12.27.txt FRST_21-03-2019 09.12.27.txt Shortcut_21-03-2019 09.12.27.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 W logach nie ma niczego podejrzanego. Na próbę wyłącz Kaspersky'ego - może to on powoduje problem po ostatniej aktualizacji? jessi Odnośnik do komentarza
Swing24 Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Niestety to nic nie dało . Zauważyłbym raczej poza tym taki stan rzecz trwa już od kilku tygodni po prostu nie było mnie w kraju i nie miałem czasu się tym zająć. Dziękuję jednak za podpowiedź .Jeszcze jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi