tada44 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Wczoraj przeglądarka fierfox nie otwierała adresu gazeta.pl , na telefonie otwierał się adres i strona na Pc nie,dzisiaj ta strona się otwiera a inne adresy nie.Sprawdziłem ADWCleaner - czysto. Prosiłbym o sprawdzenie tych logów i może jakieś wskazówki co dalej. Pozdrawiam i czekam na informacje Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 W logach nie widzę niczego podejrzanego. Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler Task: {4CECE1C1-2D84-4308-9A8B-12FB70E59BBB} - System32\Tasks\Avast Software\Overseer => C:\Program Files\Common Files\AVAST Software\Overseer\overseer.exe Powershell: wevtutil el | Foreach-Object {wevtutil cl "$_"} EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). Być może zawinił dostawca internetu. jessi Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dziękuję za szybką reakcję.Wiem że na Ciebie można liczyć . Że wina po stronie dostawcy internetu, tak mi się wydawało. Ale ważne jest zdanie fachowca. Wszystko wykonałem,zaraz sprawdzę jaki jest efekt. Jeszcze raz bardzo dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi