muszka Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Witam, mam problem z laptopem, a mianowicie wyskakuje komunikat z którym nie mogę sobie poradzić, lub czarny ekran z mini kwadracikami u góry. Próbowałem uruchomić mini windows'y z pendrive i też nic, w ogóle dziwna rzecz bo w biosie widzi niby dysk Toshiba, a w boot CDrom? Ktoś jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza
Arm Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Czy możesz dla próby odłączyć dysk Toshiba i wtedy jeszcze raz sprawdzić boot z pendrive? Odnośnik do komentarza
muszka Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 próbowałem z wypiętym cd-rom, z wypiętym dyskiem toshiby i zawsze wali to co na pierwszym foto ;/ nie mam pomysłu co jest nie tak Edit: Wczoraj próbowałem jeszcze czy to nie wina dysku i podpiąłem go do zewnętrznej kieszeni u mnie i dysk normalnie wykrywa, przeskanowałem go Malwarebytes znalazło jakiś jeden wirus ale to nic groźnego. Dysk sam w sobie śmiga itd, próbowałem z dyskiem naprawczym Win7 niby przechodzi do naprawy następuje restart i wywala błąd, dalej nic nie idzie zrobić ;/ czy to może być wina samego gniazda od dysku? Styki na płycie i dysku przeczyściłem Kontaktem. Brak pomysłów Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi