MurzynPG Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Addition.txt FRST.txt Witam sprawa wygląda tak ze mam nowy laptop z nowym systemem win 10 po wszystkich aktualizacjach i mam problem z załadowniem stron internetowych często przeglądarka wisi na poleceniu "trwa bezpieczne nawiązanie połaczenia" po pare minut i czasem załaduje stronę czasem nie... pracuje na przegladarce Chrome Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 W logach nie ma niczego podejrzanego. możesz spróbować: 1) wyłącz Avasta na czas przeglądania internetu. 2) Chrome >>Ustawienia > Zaawansowane > wyłącz "Bezpieczne przeglądanie" jessi Odnośnik do komentarza
MurzynPG Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 wyłaczenie avasta to raczej nie rozwiazanie ;/ w chrome mam to wyłaczone Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 czyli nic więcej nie da się zrobić. może spróbuj na jakiejś innej przeglądarce? jessi Odnośnik do komentarza
MurzynPG Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 wyłączenie osłon avasta poskutkowało ale niestety dalej to nie jest rozwiazanie problemu ;/ Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 W Avaście można wyłączyć osłonę stron www: >Avast > Ochrona > Osłona www jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi