bilokus9871 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam mam problem mianowicie poznikały mi pliki(zdjęcia,filmy prywatne) nie raz zauważam dziwne zachowanie laptopa m.in. ruszanie sie myszki otwieranie programów których nawet nie otwierałem czy moze to być spowodowane jakimś złośliwym progamem? Czy padłem atakom hackerskim. Pomoze ktoś oto zestaw logów. Dziękuje za zainteresowanie sie moim problemem. Pozdrawiam Paweł Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Cytat poznikały mi pliki z dysku twardego, czy z pendrive? W logach nie ma niczego podejrzanego. Tylko drobniutka kosmetyka: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler C:\Users\defaultuser0\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\OneDrive.lnk EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). Cytat ruszanie sie myszki otwieranie programów Sprawdź, czy to samo się dzieje przy używaniu innej myszki? jessi Odnośnik do komentarza
bilokus9871 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 scan z fixloga . Pliki były ukryte na dysku. przy innej myszce nie zauważyłem dziwnych ruchów Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
bilokus9871 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 witam ponownie znowu mam kolejny problem po napisaniu poprzedniego posta zresetowałem system po ponownym włączeniu znikł mi internet i wyskoczył komunikat o wyłączonej zaporze internetowej scren na dowód próbowałem kilka krotnie klikać w włącz dopiero za którymś razem sie włączył Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zrób log z Farbar Service Scanner >http://download.bleepingcomputer.com/farbar/FSS.exe (do skanowania zaznacz wszystko). jessi Odnośnik do komentarza
bilokus9871 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 FSS.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Wg mnie - wszystko jest OK. Windows Defender jest wyłączony, ale to chyba dlatego, że masz Avasta. jessi Odnośnik do komentarza
bilokus9871 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 tak wyłaczyłem defender ponieważ blokował mi możliwosć grania przez laptop i spadek Fps w grze. Teraz bardziej mnie interesuje czy nie było u mnie jakiegoś ataku celem wykradnięcia plików. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi