Anonim8 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tak sobie myślałem czego brakuje mi w FF. I wymyśliłem, że brakuje mi jednoczesnego podglądu dwóch okien. Poszukałem i znalazłem taki dodatek KLIK Chciałem zapytać, czy ktoś z forumowiczów korzystał już z tego? Jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Przenoszę do software. Z dodatku nie korzystałem i nie jestem na razie w stanie - mam Firefoxa 4.0 RC. Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Wystarczy wyciągnąć zakładkę poza okno i masz dwa bez dodatków. Odnośnik do komentarza
Corwinus Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dodatek jednak dużo bardziej funkcjonalny od wyciągania zakładek. Główna zaleta to możliwość synchronizacji scrollowania obydwu okienek jednocześnie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zainstalowałem dodatek. Działa i wszystko jest OK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi